در دیه و بیمه خودرو توسط (21,160 امتیاز)
اگر از تاریخ اعتبار بیمه نامه زیاندیده گذشته باشد، برای استفاده از بیمه نامه، مقصر باید بیمه نامه خود را تمدید کند؟
1 پاسخ
توسط (21,160 امتیاز)

بهترین پاسخ
باسلام
در زمان تصادف و پرداخت خسارت هر دو طرف مقصر و زیاندیده باید بیمه نامه معتبر داشته باشند و به مهر خسارت ممهور گردند .
چنانچه در زمان تصادف زیاندیده بیمه نامه نداشته باشد تنها در شرایطی خسارت قابل پرداخت خواهد بود که:
1- کروکی راهنمایی و رانندگی داشته باشد
2- با مراجعه به نمایندگی بیمه، بیمه نامه جدید خریداری نماید.