در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام من با 63 سال سن و 19 سال بيمه كه 2 سال آن با پرداخت سربازي است ميتوانم بازنشسته شوم ؟ در ضمن ازاين سابقه مدت 26 ماه آن بيمه بيكاري بوده است
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام آقایان ۶۰ ساله  و خانم های ۵۵ ساله (و بالاتر ) می توانند با داشتن ۱۰ سال تا ۱۹ سال سابقه هم تقاضای بازنشستگی بدهند که مستمری این دسته بر اساس میزان سابقه آنها پرداخت می شود (برای مثال اگر با 19 سال سابقه بیمه بازنشسته شوند فقط مستمری 19 روز را دریافت می نمایند)

* پیش نهاد می شود یک سال دیگر سابقه بیمه خود را افزایش داده و با 20 سال سابقه بازنشست شوید تا مشمول ماده 111 شوید

ماده ۱۱۱ قانون تامین اجتماعی

مستمری از کارافتادگی کلی و مستمری بازنشستگی‌ و مجموع مستمری بازماندگان در هر حال نباید از حداقل مزد کارگر عادی کمتر باشد.

اطلاعات تکمیلی در :

شرایط بازنشستگی

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی