در سایر توسط
بازنشته ی کارمند دارو سازی می باشم و دارای کارت ایثار ارتش هستم

سوال:ایا در حقوق بازنشتگی این کارت در بیمه نقشی دارد که بیمه کسر نشود؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام
مدت درج شده در کارت ایثار به عنوان اشتغال در کارهای سخت و زیان آور تلقی می گردد؛ به شرطی که بر اساس قوانین و مقررات بازنشستگی در کارهای سخت و زیان آور بازنشسته شده باشید.
فقط جانبازان بیمه های اجباری از پرداخت حق بیمه معاف هستند و این امر شامل موارد مندرج در ماده ۸۹ قانون تامین اجتماعی نمی باشد.گرچه برخی از جانبازن از دیوان عدالت اداری، رای محکومیت سازمان تامین اجتماعی را دریافت نموده اند.