در سختی کار و مشاغل سخت توسط
سربازان ارتش که کارت ایثار دارند چرا سختی زیان اور من را برای یک سال سابقه بیمه  قبول نکردند و از من کارت بسیج خواستند
توسط
انتقال داده شده توسط
خدمت همه سروران  ورزمند گان هشت سال دفاع مقدس  : : من سرباز نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی  در زمان جنگ هستم  از شما سروران وبزرگان نظام وارتش جمهوری اسلامی  می خواهم کمی به فکر ما از جنگ برگشته ها باشید  ما چه گناهی مرتکب شدهایم  که زنده برگشته ایم از جنگ هیچگونه امتیازی به مانداده اید  فقط کارت ایثار  که هر کجا مراجعه می کنیم  هیچ دستوری ندارند  این بود نتیجه این همه زحمت ما که با پای خودمان به جنک رفتیم و28 ماه در منطقه بودیم  وجنگیدیم  > من یک نیروی قراردادی موقت در یکی از پتروشیمی ها  کار می کنم   هیچ گونه امتیاز ی به ما نمی دهند حتی در این هوای گرم وگردو خاکی بدی آب هوا سختی کار  نمی دهند چرا  ولی نیروی رسمی همه امتیازات می گیرد  با حقوق چند برابر که حتی جنگی وجبهه ندید اند  بزرگان سروران به فکر ما وخانوده مان باشید فرزندان ما چه گناهی کردند  که هیچ امتیازی نمی توانند استفاده کنند ما چه جوابی به اینها بدهیم  > مثلا ما ایثار گر ورزمندهایم  بدون هیچ  این بود دست مزد ما  می دانم کسانی که این چند جمله میخوانند   تمسخر میکنند ومی خنندند چون انها نه جبهه دیدند ونه جبهه  برایشان فرقی نمیکند که چه می نویسیم  چون نمدانند که این 28 ماه جبهه چه به سر ما آمده چه خون جگر کشیدیم   الان ما رو به سن بالا می گزاریم  می فهمیم چه مریضی هایی از ]ن زمان به ما رسیده  چه کنیم این بود وعده شما تورا بخدا به هرکس دوست دارید به فکر زندگی ماباشید  ما هم انسان هستیم  کمی کمک کنید  چقدر فاصله طبقاتی  تاکی  از همه شما بزرگان سروران  متشکرم
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
سوابق سربازی جز مشاغل سخت نمیباشد و ضریب یک برای آن در نطر گرفته شده است ایثارگران با شرایط خاص مشمول ضریب افزایش میباشند