در بیمه نیروهای مسلح توسط
برای بازنشستگی کارت ایثار ارتش تاثیری در زودتر باز نشسته شدن و یا دریافت بیشتر حقوق هست
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام به استنادماده ۴۰ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران.حقوق بازنشستگی شهدا.جانبازان وآزادگان مشمول قانون حالت اشتغال.معادل آخرین حقوق ومزایای دریافتی تعیین وهرساله متناسب با افزایش ضریب حقوق شاغلان اضافه وبه شکل تبصره های زیر عمل میکند ۱-حقوق بازنشیتگی مشمول قانون حالت اشتغال.اعم از اینکه در اجرای قانون مذکور ویا سایر قوانین ومقررات مربوطه بازنشسته شده باشند مشابه کارکنان همطراز تطبیق اعمال میگردد۲-حقوق بازنشستگی ووظیفه شهدا.جانبازان وازادگان غیر مستخدم دولت توسط بنیاد شهید امور ایثارگران  وحقوق بازنشستگی و وظیفه جانبازان وازادگان مستخدم دولت توسط صندوق بازنشیتگی دستگاه ذیربط پرداخت میگردد...۳-- مشمولان قانون حالت اشتغال هنگام نیل به بازنشستگی از کلیه امتیازات منظوره برای شاغلان همطراز مانند پاداش پایان خدمت وغیره برخوردار میگردند دستگاه مجری حکم حقوق بازنشستگی مکلف به تامین وپرداخت حقوق وامتیازات مذکور خواهد بود..ایمانی