در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
سلام. بنده جانبازاعصاب وروان وشیمیایی(۱۰٪اعصاب وروان و۵٪شیمیایی میباشم)وبه عنوان ازکارافتاده کلی ازدفترچه خدمات درمانی بنیاد استفاده میکنم.چون دشرسالهای۸۶و۸۷ازسوی سازمان تامین اجتمایی مشغول به کار بودم.وبه دنبال وضعیت عصبی بغرنجی که گریبانگیرم شد.ازسوی سازمان تامین اجتمایی نیز به کمیسیون پزشکی معرفی شدم که میزام ازکارافتادگی اعصاب وروان ۸۰٪اعلام وازکارافتادگی کامل ودائم برایم اطلاق گردید.وبه دنبال این اظهارنظرازسال۹۲بنیاداقدام به قطع مستمری بنده نمود.حال آیاقطع مستمری بنیادوجهه قانونی  دارد؟ضمنابنده قریب به۱۰سال سابق پرداخت بیمه درنیروهای مسلح دارم که به دنبال اخراج از سازمان.بیمه تامین اجتمایی مدعی است که درمیزان دریافتی شما هیچ تاثیری ندارد.لطفا راهنمایی فرمایید.باتشکر.حسن سردارآبادی
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

1- سوابق تان را برای اینکه در مستمری ازکارافتادگی تامین اجتماعی تاثیر گذار باشد باید به صندوق تامین اجتماعی انتقال دهید .

2- در یک زمان از دو سازمان نمی توانید مستمری دریافت کنید .

با تشکر