در بیمه بیکاری توسط
سلام

من ١٩ سال سابقه بيمه دارم كه حدود ٨ سال اون منتقله از بازنشستگي كشوري بوده و حدود ٢١ ميليون هم به تاريخ روز درخواست به حساب تأمين ريختم ولي زماني كه خواستم از بيمه بيكاري استفاده كنم سابقه اين مدت رو از كل سابقه دراوردن و گفتن چون اون ١٨ درصد محاسبه شده پس نميتوني براي بيمه بيكاري ازش استفاده كني و فقط ١٨ ماه بهم بيكاري دادن

حالا سوْال من اينه كه اين كار تأمين قانونيه؟

مگه من به نرخ روز و طبق قانون اون بيمه رو منتقل نكردم كه از مزاياش استفاده كنم؟ راهي هست حقم رو بگيرم

ممنون ميشم جواب بديد
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام شما در انتقال فقط 18 درصد حق بیمه را واریز کرده اید در حالی که برای محاسبه سوابق در بیمه بیکاری باید حق بیمه مربوط به بیکاری نیز باید واریز شود این حق بیمه 3 درصد می باشد که توسط کارفرما واریز می شود

* در بیمه مشاغل آزاد ، بیمه اختیاری ، سوابق بیمه انتقالی ازصندوق های دیگر حق بیمه مربوط به بیمه بیکاری محاسبه نمی شود و این سوابق مشمول سابقه برای دریافت بیمه بیکاری نمی باشند