در بیمه بیکاری توسط
در صورت حوادث غير مترقبه و آتش سوزيي آيا بيمه بيکاريي تعلق ميگيرد
1 پاسخ
توسط (330,650 امتیاز)

سلام بر اساس قانون

  • بیمه شدگانی که به علت بروز حوادث غیرمترقبه مانند سیل، جنگ، زلزله و آتش سوزی بیکار می شوند، برای دریافت مقرری بیمه بیکاری، نیاز به داشتن حداقل سابقه پرداخت حق بیمه ندارند و حتی اگر در روز اول کار بر اثر این حوادث بیکار شوند می توانند مقرری بیمه بیکاری دریافت کنند.

در صورتی که شرایط دیگر را داشته باشند مشمول قانون بیمه بیکاری می شوند.

اطلاعات تکمیلی در :

 شرایط بیمه بیکاری