در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
سلام

من در شركت پدرم مشغول به كار بودم

من از اذر سال ٨٦ تا كنون يعني خرداد ٩٦ برايم بيمه رد شد

اكنون به خاطر اختلافات خانوادگي تمايلي نداريم با هم كار كنيم

ميخواهم براي بيمه بيكاري اقدام كنم متاهل هستم و شوهرم هم بيمه تامين اجتماعي است

مبلغي كه به من بابت بيمه پرداخت مي شود چقدر مي باشد طبق سال ٩٦!؟ و چند ماه بيمه به من تعلق مي گيرد !؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

اگر فقط خودتان و پدرتان بوده اید که کلا تعلق نمی گیرد چون کارگاه خانوادگی محاسبه می شود . اگر کارمند دیگری هم بوده است که عضو خانواده نبوده باشد بهتان تعلق می گیرد . در ضمن باید بیکاری غیر ارادی باشد ، تمایل نداشتن شما غیر ارادی بودن را نقض می کند و این خیلی مهم است . کارشناس اداره کار  بر غیر ارادی بودن بیکاری با توجه به اینکه پدرتان کارفرما بوده است بسیار حساس خواهد بود .

مبلع 55 درصد میانگین سه ماه آخر دستمزد مبنای پرداخت حق بیمه تان خواهد بود مشروط بر اینکه از حداقل دستمزد کمتر نباشد . برای 10 سال یعنی 120 ماه 18 ماه و از 121 ماه به بعد 26 ماه تعلق می گیرد .

با تشکر