در بیمه بیکاری توسط
سلام بيمه اجباري تامين اجتمايي هستم و از بيمه بيكاري26ماهه استفاده ميكنم و با احتساب بيكاري سوابق 19 سال و سن 64 سال دارم اگر كار پيدا نكنم آيا بيمه بيكاري ميتواند تا20 سال سابقه و بازنشستگي ادامه يابد؟ متشكرم
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
بیمه بیکاری براساس مدت سابقه تعیین میگردد واگر پس از اتمام بیمه بیکاری سوابق شما کمتر از بیست سال باشد باید نسبت به بیمه نمودن خود اقدام تا بتوانید از مزایای بیست سال سابقه و حداقل بازنشستگی استفاده نمایید

باکارشناسان ما در ارتباط باشید