در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
سلام من 2سال ابتدای کارم بدلیل بی تجربگی بیمه نشدم و چون در این مدل تحصیل هم میکردم اصراری به بیمه نبود.سه روز در هفته کار میکردم ولی بعد تحصیل تمام وقت بودم و بیمه شدم.حالا بعد ده سال میتوانم کاری برای 2سال بیمه انجام دهم هیچ مدرکی ندارم. فقط دو تا از همکارام هشتن. لطفا راهنمایی کنید که چه کنم ممنون
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.بااتمام پانزده سالگی وبه نسبت کارکرد شمامستحق واریز حق بیمه میباشید.ودر صورت کارکرد ومدارک معتبر میتوانید در اداره کار علیه کارفرما طرح دعوی نمایید.