در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط
سلام. چرا در بعضی مواقع هیات تشخیص اداره کاربه کارگران یا کارمندانی که زیر یک سال کارکردن وتوسط کارفرما ازکاراخراج شدن در رای هیات تشخیص پایان کار در نظرگرفت ه نمیشود. واقعاعلت چیست ؟
1 پاسخ
توسط (49,300 امتیاز)
باسلام.در هر دادنامه ای که صادر میشود،حتماتاریخ شروع بکار وخاتمه کار ثبت میشود.ولی در صورت عدم اعلام خاتمه کار به همان شعبه مراجعه ودرخواست تصحیح واصلاح دادنامه ویا با ثبت اعتراض در مرجع حل اختلاف تقاضانمایید.