در سوابق بیمه توسط
مشکل سایت مشاهده سوابق کی حل میشه، و چقدر زمان میبره تا بروز رسانی بشه الان نزدیک یک ماهه، متاسفانه شعبات هم پرینت سابقه نمیدهند و کارگزاری ها هم بدلیل اختلال نمیتوانند پرینت بگیرند.لطفا" فکری بحال این مشکل بشه تا بیمه شده ها دسترسی به سوابق داشته باشند. تشکر
4 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

بهترین پاسخ

سلام سایت سوابق بیمه تامین اجتماعی بروز شده است و اکنون در دسترس عموم قرار گرفته است. برای آموزش ثبت نام و ورود به سایت سابقه بیمه بر روی لینک زیر کلیک کنید

مشاهده سابقه بیمه در سایت جدید سوابق بیمه تامین اجتماعی