در سوابق بیمه توسط
باسلام

متاسفانه بیش از 20 است که  سایت مشاهده سوابق دچار اختلال شده و پیام بروز رسانی میشود ظاهر میشود، من شخصا" بدلیل ضرورت به  کارگزاری مراجعه کردم ولی متاسفانه آنها هم همین مشکل را عنوان میکنند و امکان ارائه نبود. عزیزان که در تامین اجتماعی و یا آگاه به این مسئله هستن چرا بیمه شده را گمراه میکنند ، شما خوتون بهتر میدونید به چه حقی بیمه شده را سر در گم میکنید. بفکر حل مشکل باشید لطفا.
2 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

بهترین پاسخ

سلام سایت سوابق بیمه تامین اجتماعی بروز شده است و اکنون در دسترس عموم قرار گرفته است

مشاهده سابقه بیمه در سایت جدید سوابق بیمه تامین اجتماعی