در سوابق بیمه توسط
با سلام.

من و همسرم که هر دو بیمه تامین اجتماعی هستیم به سایت جدید سابقه بیمه مراجعه و ثبت نام کردیم و پیامکی مبنی بر اینکه با در دست داشتن مدارک هویتی برای فعالسازی حساب خود به شعب تامین اجتماعی مراجعه کنید.دو بار به شعبه ۲ تامین اجتماعی (معروف به شعبه شهید ربانی) شهرستان رشت مراجعه کردیم گفتند تا الان بیش از۱۰۰ نفر به ما مراجعه کردن  واس سایت سابقه بیمه و مشکل اینجاست که سایتشون در دسترس نیست و تازه درست شده مشکل به روز رسانی داره و فقط از ما نام و نام خانوادگی و شماره بیمه و شماره همراه دریافت کردند و گفتند احتمالا فعالسازی حدود دو ماه طول بکشه.

تهران هم با شماره ۰۲۱۶۴۰۱۵ شرکت ماشین تامین زنگ زدم با داخلی ۱ و گفتند شعبه اشتباه میکنه باید همون لحظه واستون فعال کنه! دو ماه چیه!

خلاصه هر کس میندازه تقصیر یکنفر دیگه!

میخواستم از بیدبرگ درخواست کنم أین موضوع رو رسیدگی کنن چون سوال خیلیها هستش.

ممنونم
3 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام سایت مشاهده سابقه بیمه به صورت آزمایشی در دسترس قرار گرفته است و در هفته های آتی کامل تر می شود و این مشکلات بر طرف می شود و می توانید برای ثبت نام و مشاهده سابقه بیمه اقدام نمایید

برای مثال در هفته گذشته ابتدا اصلا پیامک ارسال نمی شد، سپس پیامک تایید یا عدم تایید ثبت نام ارسال نمی شد، بعد از آن پیامک عدم تایید هویت می آمد و در حال حاضر مراحل ثبت نام کامل انجام می شود ولی پس از ورود به پروفایل  آیکون ها فعال نمی باشند

در هفته های آینده مشکلات بر طرف می شود و می توانید سوابق تان را مشاهده نمایید

در صورتی که نیاز به سوابق بیمه تان دارید می تونید به شعب تامین اجتماعی مراجعه نمایید

لیست شعب سازمان بیمه تامین اجتماعی

اطلاعات تکمیلی در :

مشاهده سابقه بیمه