در پرداخت حق بیمه توسط
حقوق بنده در قرداد کاری که دارم ۱/۷۵۰/۰۰۰ تومان است حق بیمه  و لیست واریزی برای بنده چقدر است؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام 7 درصد از این حقوق سهم شما  و 23 درصد سهم کارفرما می باشد و برای مشاهده میزان واریز حق بیمه می توانید به سایت سوابق بیمه تامین اجتماعی مراجعه نمایید

** تا پایان شهریور ماه سایت سوابق در حال بروزرسانی می باشد و باید از طریق شعبه اقدام به مشاهده سوابق بیمه نمایید

در صورتی که موارد زیر را هم دریافت می کنید به این مبالغ به نسبت اضافه می شود

موارد مشمول کسر حق بیمه چیه ؟

مشاهده سوابق بیمه

لیست شعب سازمان بیمه تامین اجتماعی