در سایر توسط
در ایران اضافه نرخی که در بیمه نامه بدنه کشتی منظور می شود برای چه مواردی است؟
2 پاسخ
توسط
چنانچه در جریان بیمه بدنه کشتی، بعضی از هزینه ها و منافع در رابطه با مالکیت کشتی و بهره برداری از آن تحت پوشش قرار گیرد، اضافه نرخ حق بیمه شامل موارد مذکور خواهد شد. از جمله بیمه های اضافی می توان به موارد ذیل اشاره نمود:

1- بیمه هزینه های اداره کشتی، کارمزد مدیران کشتی، منافع ، ارزش اضافی یا مازاد بدنه و ماشین آلات

2- بیمه کرایه، کرایه کشتی دربست یا کرایه مورد انتظار

3- بیمه خطر جنگ،

4- بیمه خطراتی که در متن کلوز اصلی بیان نشده ولی بیمه گزار خواهان تحت پوشش درآوردن آنها است
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

به طور کلی هرگاه مواردی باشد که ریسک بیمه گر را از حد معمول افزایش دهد، در صورت پذیرش ریسک از طرف بیمه گر، در صورت صلاحدید مدیریت بیمه های کشتی شرکت بیمه گر، حق بیمه با اضافه نرخ تعدیل می شود.

مواردی نظیر تشدید خطر مثل فرسودگی، ناکافی بودن ملزومات ایمنی، نا ایمن بودن مسیر حمل و نقل یا کاربری کشتی و ...