در سایر توسط
یک کشتی بیمه کردیم که این بیمه نامه داره داخل یک بند تایید میکنه خسارت پرداخت کنه بعد داره همون بند روداخل دوتا بند دیگه نقص میکنه ؟این یعنی چی دوستان کمک کنید ممنون
3 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

هر بیمه نامه ای دارای دو قسمت هست : شرایط عمومی و شرایط خصوصی

شرایط عمومی : مشمول قوانین مصوب شورای عالی بیمه هست و در همه بیمه نامه های صادره از تمام شرکت های بیمه یکسان است ، که شامل موارد و اسثنائات نیز می گردد.

شرایط خصوصی  : شرایطی است که مازاد بر شرایط عمومی است، و بسته به درخواست بیمه گذار ( خریدار ) در بیمه نامه درج می گردد و حق بیمه بابت آن دریافت می شود . در صورتی که استثناء شرایط عمومی در بیمه خصوصی خریداری شود ، پس شرایط خصوصی مقدم بر شرایط عمومی می گردد.

همیشه بندهای شرایط خصوصی مقدم بر شرایط عمومی است و اگر پوششی در بیمه نامه شما در شرایط خصوصی خریداری شده است پس آن درست است و اگر در  شرایط عمومی آن پوشش رد شده است نگران نباشید .