در بازنشستگی و مستمری توسط
باسلام پدرم در سال 1349/11/1در اداره برق تهران نارمك مشغول به كار بود البته با دو تا از عموم 9ماه بيمه دارد تازه فهميديم ولي نه شماره بيمه داريم و نه دفترچه بيمه الان ميخواهيم ايا سوابق بيمه رو براي مادرم مستميري بگيرم يه نه
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام رصورتی که بتوانید این ادعا را در اداره کار اثبات نباید با مدارک و مستندات لازمه سوابق مد نظر پس از پرداخت حق بیمه و جریمه مربوطه توسط کارفرما به سوابق پدر شما اضافه می شود و در نتیجه مستمری مادر شما افزایش پیدا می کند

اطلاعات تکمیلی در :

کارفرما بیمم نکرده و هیچ مدرکی هم ندارم ؟