در سوابق بیمه توسط
سلام من پنج سال سابقه بیمه درارتش رادارم آیا میتوانم این مدت را به سابقه تامین اجتماعی اضافه کنم چکار باید کنم؟ ممنونم
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
نتقال سابقه براساس مزدآخرین لیست بیمه توسط تامین اجتماعی براساس ماخذ18درصد به نسبت سابقه محاسبه و اخذ میگردد بعد از پرداخت مبلغ تعیین شده سوابق بعنوان سنوات بیمه ای در حساب شما اعمال خواهد گردید

مثال اگر حقوق شما 9000000ریال باشد 18 درصد مبلغ فوق محاسبه و ضربدر مدت خدمت شما در نیروهای مسلح میگردد و مبلغ بدست امده حق شما بابت انتقال به تامین اجتماعی تعیین میگردد