در بیمه نیروهای مسلح توسط (130 امتیاز)
دختری که مجرد هست و در شرکت خصوصی کار میکند و بیمه تامین اجتماعی می باشد برای سابقه بیمه، ایا می تواند همچنان تحت پوشش بیمه ارتش پدرش باشد.؟ پدر زنده هست و بازنشسته می باشد.ممنون
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز) 1 نشانه گذاری شده:
✌ باعث گسترش خشونت است (M_Pourian “در حال حاضر فرزندی که دارای سابقه بیمه تامین اجتماعی فعال باشد نمی‌تواند تحت پوشش سازمان بیمه دیگری باشد.”)
با سلام منعی ندارد شما میتوانید تحت کفالت پدر باشید وخودتان بیمه اجتماعی پرداخت کنید