در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
بیمه عمر و سرمایه گذاری مشترک بیمه کار آفرین به چه صورت میباشد؟میشه توضیح بدین.مرسی
2 پاسخ
توسط
درود

بهترین روش برای تهیه بیمه نامه عمر و سرمیه گذاری خرید بیمه نامه به صورت مشترک می باشد که دو نفر تحت پوشش بیمه قرار میگیرند با دو پوشش بیمه ای مجزا و یک اندوخته و سرمایه مشترک که در این بیمه نامه در صورت فوت شخص بیمه گذار و یا سرپرست خانواده سرمایه فوت وی به ذینفع یا ذینعها می رسد و حق بیمه شخص بیمه شده دوم توسط شرکت بیمه کارآفرین تا پایان قرارداد به صورت رایگان واریز می گردد که در صنعت بیمه کشور تنها بیمه کارآفرین و بیمه ما چنین پوششی را برای بیمه گذاران عزیز ارائه میکنند.
توسط (11,880 امتیاز)
درود
بیمه مشترک یعنی دو نفر از یک بیمه نامه با پوشش بیمه ای جداگانه استفاده کنند که در این صورت اندوخته ای برای فرد ایجاد نمیشود و بیشتر حق بیمه و پس انداز بیمه شده صرف هزینه پوشش ها میشود.بهتر هست که هر فرد بیمه نامه جداگانه داشته باشد تا ضمن پوشش بیمه ای مناسب، اندوخته و بازنشستگی جداگانه خوبی داشته باشد.