در بیمه بیکاری توسط
با سلام وخسته نباشید اینجانب به مدت 56ماه دریک نانوایی به عنوان شاطرکارکردم وبیمه هم بودم حالاکارفرمامیگویدمیخواهدنانوایی رو جمع کند دلیلش روهم میگویدکه برای من صرفه اقتصادی ندارد حال شمابگویدمن چطور برای دریافت بیمه بیکاری اقدام کنم آیابه من تعلق میگیرددرضمن قراردادی هم بین من وکارفرمانبوده لطفاراهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام. برای اخذ بیمه بیکاری یا باید از طریق آخرین قرارداد ونامه عدم نیاز اقدام نمود ویا از طریق ثبت دادخواست.ودرصورت واریز حق بیمه وداشتن سایر شرایط، بیمه بیکاری به شماتعلق میگیرد.