در سوابق بیمه توسط
شوهرم ازاژانسی که بیمه شده بودبیرون امده ودراژانس دیگرمشغول میباشد میخوام بدونم بیمه مون قطع میشه یانه؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام می تونید اطلاعات سابقه بیمه پرداختی خودتون رو در سایت سوابق بیمه مشاهده کنید

مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی

البته در حا حاضر سایت سابقه در حال به روز رسانی می باشد و در حال حاضر آماده بهره برداری نمی باشد،

برای اخذ سابقه بیمه خود می توانید به صورت حضوری به شعبه تامین اجتماعی و یا کارگزاری بیمه تامین اجتماعی مراجعه نمایید

لیست شعب سازمان بیمه تامین اجتماعی