در سوابق بیمه توسط
با عرض سلام وخسته نباشید من هم مثل آن دوستمان ثبت نام کرده ام ولی هنوز پیامکی دریافت نکرده ام که بتوانم سوابقم را مشاهده کنم لطفا راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام درصورتی که بعد از گذشت 2 الی 3 روز هیچ پیامی دریافت نکردید دوباره برای ثبت نام اقدام نمایید

  • در حال حاضر برخی پیامک های مربوط به سایت سابقه بیمه یا ارسال نمی شوند یا با تاخیر ارسال می شوند.
  • در صورتی که شماره موبایلتان مربوط به اپراتور همراه اول می باشد، دریافت پیامک با وقفه بیشتری انجام می شود.

مشاهده سوابق بیمه