در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
تفاوت بیمه 12درصد و 14درصد در حقوق بازنشستگی چیه ؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام تعهدات و خدمات بیمه حرف و مشاغل آزاد شامل موارد زیر است:
1-بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی 12 درصد
2-بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی 14درصد
3-بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی و ازکارافتادگی 18 درصد
4-بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی و ازکارافتادگی  18 درصد و سرانه درمان برای خدمات درمانی

اگر بیمه شده فقط بند اول را بیمه باشد و بازنشسته شود و برایش مستمری بازنشستگی برقرار شود و سپس فوت کند برای خانواده اش مستمری بازماندگان برقرار می شود. ولی اگر قبل از بازنشستگی فوت نماید و بند دو را نداشته باشد، مستمری برای خانواده برقرار نمی شود.

اطلاعات تکمیلی در :

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری