در سختی کار و مشاغل سخت توسط
با سلام اینجاب جانباز پنج درصد ویک سال سابقه حضور در جبهه در سال ۶۶دارم از سال ۷۴ در کشتارکاه مشهد کار میکنم کار سخت زیان بار ۳سال اخر کارم به علت افسردکی شدید غیبت زیاد کردم دوستام هم دورم بازنشست شدن با ۷۳۰۰روز من یک سال نیم دارم غیبت میکشم و به ۷۳۰۰ روز رسیدم میتوانم تقاظا بازنشستکی کنم متولد ۱۳۴۹ هستم ممنون جوابم بدیدن
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام در صورتی که تمام 7300 روز سابقه شما مشمول کارهای سخت و زیان آور باشد و به صورت متناوب نیز نباشد می توانید درخواست بازنشستگی دهید در غیر این صورت باید 5 سال دیگر سابقه نیاز دارید برای بازنشستگی

  • وقتی بیمه شده مدت حداقل ۲۰ سال متوالی و یا ۲۵ سال متناوب در کارهای سخت و زیان آور سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد می تواند بدون توجه به شرط سنی درخواست بازنشستگی نماید.

اطلاعات تکمیلی در :

شرایط بازنشستگی