در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط
ایا تمامی مشاغل باید کارمندان خود را بیمه کنند؟ ایا در ایران قانونی هست که تمامی مشاغل با هر ساعت کاری در هر حرفه ای که باشد باید کارمندان خود را بیمه کند یا مشاغلی مسثنا هستند و اگر جایی استخدام شویم که بیمه نمی کند ایا کارفرما خلاف قانونی عمل کرده یا بیمه نکردن کارفرما در حرفه خاصی لزوما خلاف قانون نیست بلکه به حرفه و شغل خاصی مربوط می شود؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

به استناد مواد 2 و 3 قانون کار و در صورتیکه رابطه کارگری و کارفرمایی احراز گردد کارفرما به استناد ماده 148 قانون کار مکلف به بیمه نمودن کارگر خود از ابتدای کارکرد وی می باشد.