در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام من مدت ۱۲ ماه است که مقرری بگیر بیمه بیکاری هستم همسرم هم ۳ ماه باردار است آیا بنده میتوانم بیمه تکمیلی شوم که این ببعد هزینه زایمان یا بخشی از آن را بتواند بیمه تقبل کند
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام با توجه به شرایط شما و همسرتان تنها راه تحت پوشش قرار گرفتن از طریق اتحادیه و اصناف میباشد. و باید عضو گروهی شوید که بالای 1000 نفر باشند که دوره انتظار نداشته باشد. چون در حال حاضر بیمه تکمیلی به صورت انفرادی هست اما شامل 9 ماه تا یکسال دوره انتظار است که برای همسر شما هزینه ها قابل پرداخت نخواهد بود