در بیمه درمان تکمیلی توسط
با سلام بنده تحت پوشش بیمه سلامت میباشم در حال حاضر ۲ ماهه باردار هستم از چه بیمه تکمیلی میتوانم برای هزینه زایمان سزارین استفاده کنم ممنون از پاسخگویی شما
2 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

اگر دارای بیمه تامین اجتماعی بصورت اجباری باشید میتوانید از خدمات خانه کارگر استفاده کنید و اگر تحت پوشش سایر بیمه نامه ها متاسفانه هیچ شرکت بیمه ای پوشش زایمان رو ارایه نمیده و حداقل مدت انتظار برای زایمان 9 ماه میباشد