در هدیه ازدواج توسط
باسلام  دخترم اخیرا ازدواج کرده ایا کمک هزینه ازدواج به بنده که بازنشسته هستم تعلق می گیرید ضمنا دخترم شاغل می باشد.

سوال دوم خودم وهمسرم را قصد دارم بیمه عمر نمایم .وبیمه تکمیلی اینجانب مربوط به بیمه دانا است که فاقد پوشش بیمه عمر است لطفا راهنمایی بفرمائید با تشکر فریدون
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام کمک هزینه ازدواج در صورت دارا بودن شرایط فقط به بیمه شده اصلی سازمان تامین اجتماعی تعلق می گیرد

در زمینه بیمه عمر نیز می توانید سوالات دسته بیمه عمر و سرمایه گذاری را مطالعه نمایید و در صورت داشتن سوال مطرح نمایید

اطلاعات تکمیلی در :

شرایط پرداخت کمک هزینه ازدواج چیه ؟