در هدیه ازدواج توسط
ما در سال 90 ازدواج کردیم و در اردیبهشت 91 مبلغ400 هزار تومان به عنوان هزینه ازدواج به ما داده شد میخواستم ببینم این مبلغ 800 هزار تومان که به تازگی مطرح شده به ما تعلق میگیرد
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام مبلغ 812 هزار تومان حداقل دریافتی برای سال 95 می باشد و چیز جدیدی اعلام نشده تنها یک سو برداشت از کمک هزینه ازدواج بوده که در شبکه های اجتماعی انتشار یافته و شما در سال 91 حداقل حقوق را دریافت کرده اید و دیگر نمی توانید از این کمک هزینه استفاده نمایید

اطلاعات بیشتر در :

شرایط پرداخت کمک هزینه ازدواج چیه ؟

مبلغ کمک هزینه ازدواج چگونه محاسبه میشه ؟