در سازمان تامین اجتماعی توسط
با سلام در صورتی که کارفرما لیست بیمه برای کارگر رد نکرده باشد ولی در بازرسی بیمه کارگر امضا داده باشد مگر نه اینست که تامین اجتماعی باید اخطاریه به کارفرما ابلاغ کند آیا میشود که تامین اجتماعی بعد از یکسال ونیم تازه اخطاریه به کارفرما تحویل دهد ؟
2 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

رابطه بین کارفرما و سازمان تامین اجتماعی براساس قرارداد و بازرسی هایی است که انجام میشود و تاخیر (از نظر شما) در مکاتبات خللی در روند سابقه بیمه ای کارگر ایجاد نمیکند