در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (240 امتیاز)
باسلام. بنده طبق رای صادرشده از اداره کار بابت 9ماه حق بیمه و قطعی شدن رای.حکم ماده 148قانون کار رو بردم تامین اجتماعی تا مراحل وصول اون رو از کارفرما بگیره

متاسفانه کارفرما در مرحله ابلاغیه بیمه بار اول اعتراض کرد و توسط هیات بدوی رد شد و دوباره کارفرما برای بار دوم اعتراض کرد و در هیات تجدید نظر برای بار دوم هم رد شد.

الان پرونده بنده از اداره کل به یکی از شعب سازمان رسیده منتها هی میگن امروز و فردا میره اجرائیات ولی نمیبرن اجرائیات هی میگن اخطاریه بایست از طرف اداره کل بیاد ماهم به کارفرما اخطار کنیم.

ولله تامین اجتماعی ما رو با این کارهاش بیچاره کرده و کشته حالا کی اخطاریه از طرف اداره کل به شعبه بیاد خدا میدونه؟(تامین اجتماعی با نامه نگاری و ارسال پرونده به این ور و اون ور پدرمونو در اورده)
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

از قسمت بازرسی اداره کل تامین اجتماعی غرب یا شرق پیگیری نمایید  (بسته به اینکه شعبه تان در زیر مجموعه کدام اداره کل قرار دارد) . اگر نتیجه نگرفتید به اداره کل امور فنی و درامد سازمان تامین اجتماعی در خیابان آزادی مراجعه کنید .

با تشکر