در پرداخت حق بیمه توسط
باسلام فروشنده من در طی دو سال در بازرسی از مغازه دوبار امضا داده ولی من طبق قراری که خودش گفته بود بیمه نمیخواهم لیست بیمه براش رد نکردم تا اینکه امسال براش دو ماه بیمه رد کردم ولی خودش ترک کار کرد الان طی ابلاغ الکترونیک تامین اجتماعی            مبلغ شش میلیون تومن برای من بدهی اومده آیا با وجود اینکه کارگر نسبت به حق بیمه خودش هیچ شکایتی ندارد تامین اجتماعی میتواند این مطالبه را وصول کند یا اینکه حتما کارگر باید شاکی شود
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام بر اساس قانون کار حداقل های قانونی حق همه کارگران می باشد و بیمه نیز بخشی از حداقل های پیش بینی شده در قانون می باشد

و هر توافقی بین کارگر و کارفرما کمتر از حداقل های پیش بینی شده در قانون کار، باطل می باشد

ماده ۴۰ قانون تامین اجتماعی

در صورتی که کارفرما از ارسال صورت‌مزد مذکور در ماده ۳۹ این قانون خودداری کند سازمان می‌تواند حق‌بیمه‌را راساً تعیین و از کارفرما مطالبه و وصول نماید

اطلاعات تکمیلی در :

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی