در سوابق بیمه توسط
خانمی 53 ساله هستم با 13 سال سابقه کار به عنوان مدرس زبان در زبانکده. تازه یکسال است زبانکده با استفاده از ماده 80  مرا مشمول پرداخت بیمه قرار داده است و ماهیانه حدود 115000 تا 139000تومان به عنوان سهم بیمه از حقوقم کسر میشود.در طی 12 سال گذشته مدیر زبانکده ادعا میکرد که زبانکده هیچ تعهدی در قبال پرداخت بیمه مدرسان ندارد. از طرفی چون حقوق زیادی دریافت نمیکردم خود قادر به پرداخت آن نبودم. هر چند الان هم این سهم ماهیانه سنگین است ولی حداقل بعدها میتوانم از مزایای بیمه بیکاری استفاده کنم. البته میدانم که میتوانم از طریق شکایت حق خود را بگیرم ولی راضی به این کار نیستم. حال اگر من بخواهم بیمه 9 سال از سالهای کاری گذشته را بخرم که با این یکسال جمعا 10 سال شود، به چه صورت محاسبه میشود و چگونه باید پرداخت کنم؟ از  راهنمایی تان بسیار سپاسگزارم.
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام اگر نمی خواهید از کارفرما شکایت کرده و مطالبات بیمه ای خود را دریافت نمایید باید تا سن 55 سالگی صبر نمایید سپس اقدام به خرید مابه التفاوت سابقه بیمه تا 10 سال نمایید و با 10 روز حقوق بازنشسته شوید

محاسبه پرداختی حق بیمه برای مابه التفاوت بسته به حقوق مبنای قرارداد شما با تامین اجتماعی متفاوت است

اطلاعات تکمیلی در :

شرایط بازنشستگی

کارفرما بیمم نکرده و هیچ مدرکی هم ندارم ؟