در سایر توسط
با سلام. من زن 38 ساله خانه دار هستم.برای دریافت حقوق بازنشستگی بالا،  چه نوع بیمه ای بگیریم یا چه قراردادی را بنویسم؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام برای دریافت حقوق بازنشستگی بالا در هر بیمه ای (بیمه تامین اجتماعی یا بیمه عمر ) باید حق بیمه بالا پرداخت نمایید و این پرداخت باید برای چند سال حداقل 5 سال در بیمه های عمر و 10 سال در بیمه تامین اجتماعی ادامه داشته باشد بهتر است ابتدا مقدار پرداختی که می تواند ادامه دار باشد را برای خود در نظر بگیرد تا برای پرداخت حق بیمه به مشکل نخورید

اطلاعات  تکمیلی در :

چه بیمه ای برای بازنشستگی و درمان بهتر است ؟

بیمه مشاغل آزاد بهتره یا بیمه اختیاری ؟