در دیه و بیمه خودرو توسط
دراثر برخورد سه خودرو یک خودرو مقصر شد ولی گواهینامه و بیمه ثالث نداشت آیا خودروی ایشان باید توسط راهور توقیف شود یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

در صورت داشتن خسارت جانی میتوانید به صندوق تامین خسارات بدنی بیمه مرکزی مراجعه فرمایید

در صورت خسارت مالی باید راننده مقصر خسارت را شخصا بپردازد.

درمورد توقیف خودرو نیز ماده 42 قانون جدید صادق است.

ماده ۴۲ ) حركت وسايل نقليه موتوري زميني بدون داشتن بيمه نامه موضوع اين قانون ممنوع است. كليه دارندگان وسايل مزبور مكلفند سند حاكي
از انعقاد قرارداد بيمه را هنگام رانندگي همراه داشته باشند و در صورت درخواست مأموران راهنمايي و رانندگي و يا پليس راه ارائه كنند.
مأموران راهنمايي و رانندگي و پليس راه موظفند از طرق مقتضي مانند دوربين هاي نظارت ترافيكي ضمن شناسايي وسايل نقليه فاقد بيمه نامه
نسبت به اعمال جريمه هاي مربوط اقدام كنند. همچنين مأموران راهنمايي و رانندگي و پليس راه موظفند در صورت احراز فقدان بيمه نامه، وسايل
نقليه فاقد بيمه نامه موضوع اين قانون را تا هنگام ارائه بيمه نامه مربوط در محل مطمئني متوقف كنند.