در دیه و بیمه خودرو توسط
راننده گواهنامه ندارد و مقصر شناخته شده است و سن در هنگام تصادف زیر 18 سال بوده و خودرو برای فرد دیگری می باشد و در این تصادف کنار راننده دوستش نیز مصدوم شده است و خودرو بیمه ثالث معتبر می باشد آیا به هر دو دیه تعلق می گیرد و خسارات را از بیمه می توان گرفت با تشکر
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با عرض سلام

پرداخت دیه به خود راننده در صورتی خواهد بود که یا فوت کند یا نقص عضو بشه یا از کار افتاده

و اون. هم در صورتی خواهد  بود که هم گواهی نامه داشته باشد هم بیمه

ولی برای سرنشن

بله  بیمه دیه ایشون رو موظف هست نصف دیه را پرداخت  کند

ولی درصورتی که میخواهید تمامی دیه سرنشین را بصورت بلاعوض پرداخت نمایید با بنده تماس بگیرید تا بیشتر راهنماییتان کنم

قادری