در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام  ببخشید اگه میشه جواب سوال من را بدهید،اردیبهشت سال 94 تصادف کردم و اتومبیل مقابل مقصر 100در100 شد،آیا الان که شهریور 95 است می توانم ادعای خسارت جانی کنم؟ در ضمن سر صحنه پلیس و امبولانس امدند و پرونده پزشکی نیز دارم ولی کروکی ندارم چون پلیس گفت نیاز نیست با اصرار فراوان برگه گزارش تصادف داد آیا میتوانم خسارت جانی بگیرم چون کمر درد شدید بعد از تصادف دارم .ببخشید
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

گذشت زمان کمی کار را سخت می کند ولی مانع از احقاق حقوق نمی شود.