در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام

من کارفرمای بخش خصوصی هستم

کارکنان من 2 نفر با مدرک لیسانس و خانم با سن 50 سال با سابقه بیمه 20 و 21 سال هستند .

حال خودشان اینطور تقاضا دارن که اخراجشان کنم تا با استفاده از مدت بیمه بیکاری که به آنان تعلق میگیرد سن و سابقه پرداخت بیمه شان به سقف مد نظر تامین اجتماعی برسد و در 5 سال آینده بازنشسته شوند .

سوال اینجاست :آیا اولا این کار امکان دارد؟

ثانیا : چنانچه طبق قانون تامین اجتماعی این کار قابل اجرا باشد ، آیا حقوق زمان بازنشستگی آنان براساس میانگین 2 سالی که بیمه بیکاری دریافت نموده اند پرداخت خواهد شد و یا بر اساس میانگین 2 سال آخر خدمت و بیمه در کارگاه  من ؟

ثالثا: در حال حاضر اگر بیمه بیکاری به آنان تعلق گیرد چند درصد حقوق فعلی به آنان بیمه بیکاری پرداخت خواهد شد ؟

با احترام و تشکر از سایت و پاسخ هایی که بعضا مشاهده نمودم و بسیار کاربردی و مفید برای من واقع شد . امین کارشناس حسابداری و کارفرما
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
سلام. درصورت تعدیل نیرو با ارائه نامه عدم نیاز ومعرفی به واحد  بیمه بیکاری در اداره اقدام نمایید.در ضمن حداکثر زمان برای پرداخت حق بیمه 50 ماه میباشد. میانگین 2 سال اخر پرداخت بیمه بیکاری میباشد...سوم:55درصد حقوق یا مبلغ واریزی به تامین اجتماعی به اضافه هر فرد تحت تکفل 10درصد.مشروط بر انکه از 80 درصد واریزی بیشتر نشود.