در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
بنده درخواست بازنشستگی دادم و بیمه محاسبه حقوق را بر مبنای 5 سال آخر اعلام کرد و من نپذیرفتم.
حال آیا با 60 سال سن و 25 سال سابقه بیمه میتوان بیمه بیکاری گرفت؟

اگر بله:
با توجه به اینکه در لیست بیمه در 2 سال آخر سقف بالای حقوق و سمت مدیریت و بدون طبقه بندی مشاغل رد میشود،آیا دریافت بیمه بیکاری به نفع من هست؟
آیا کلا بیمه با توجه به حقوق بالا، زیر بار بیمه بیکاری میرود و سنگ اندازی و دردسر درست نمیکند؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام

1- در صورت داشتن شرایط بیمه بیکاری از قبیل اخراج از کار به صورت غیر اختیاری و حداقل 6 ماه سابقه بیمه در اخرین کارگاه می توانید از بیمه بیکاری استفاده نمایید

2- بعلت کاهش ارزش پول در ایران و محاسبه حقوق بازنشستگی بر اساس 2 یا 5 سال آخر اشتغال پیشنهاد می کنم درخواست بازنشستگی دهید

اطلاعات تکمیلی در :

نقدی بر روش محاسبه مستمری بازنشستگی در تامین اجتماعی

شرایط بیمه بیکاری