در دیه و بیمه خودرو توسط
پرداخت دیه برابر برای خانم ها در چه مواقعی محاسبه می شود
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

با سلام با توجه به ماده 300 قانون دیه، دیه قتل زن مسلمان خواه عمدی خواه غیرعمدین نصف دیه مرد مسلمان است

ولی باتوجه به ماده 10 قانون بیمه شخص ثالث ؛ بیمه گر مکلف است در ایفاء تعهدات مندرج در این قانون خسارت وارده به زیان دیدگان را بدون لحاظ جنسیت و دین تا سقف تعهدات بیمه نامه پرداخت کند. ؛ استثنا می باشد و دیه زنان با دیه مردان در این مورد خاص برابر است

"تنها در حوادث رانندگی دیه زنان با مردان برابر است"

هر آنچه باید درباره قانون دیه بدانیم

همه چیز در مورد قانون بیمه شخص ثالث