در سختی کار و مشاغل سخت توسط

آتش نشان ها بیمه شده تامین اجتماعی هستند ، روابط کاری آتش نشان با کارفرمای خود براساس قانون استخدامی سازمان شهرداری ها است . با اخذ رای قطعی از کمیته استانی ، شغل آتش نشان سخت و زیان آور شناخته شده است ( موضوع فرم شماره  1  تطبیق مشاغل بیمه شده در کارهای سخت و زیان آور و فرم شماره  2  تطبیق مشاغل سخت و زیان آور ) پس از 20  سال سابقه کار در این شغل ، آیا آتش نشان با دارا بودن شرایط فوق می تواند از مزایای قانون بازنشستگی در مشاغل سخت و زیان‌آور استفاده نماید ؟ لطفا مواد قانونی دقیقا ذکر شود . با تشکرفراوان لطف اله سلیمان زاده

1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
در صورت استمرار در شغل آتش نشانی امکان بازنشستگی فراهم میباشد

اخیرا تفاهم نامه بین شهرداری و تامین اجتماعی در این خصوص منعقد و امکان این امر ایجاد گردیده مشروط بر اینکه کل خدمت 20 سال در شغل آتش نشانی بوده باشد