در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
اگر کارفرمان سروبس خاص برای تعدادی از کارگران را فراهم سازد و برای تعداد دیگراین امراز سوی کارفرمان انجام نشود .وزارت کار اختلاف بین این دو را حل می نماید
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام. چنانجه کارفرما برای کلیه پرسنل مزایایی من جمله حق ایاب وذهاب در نظر گرفته وعرف کارگاه شده باشد وفقط به شخص خاصی تعلق نگیرد .خلاف قانون عمل شده است.