در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط
بیمه سلامت چه فرقی با بیمه خدمات درمانی و بیمه تامین اجتماعی دارد؟
4 پاسخ
توسط
بیمه خدمات درمانی از سه سال پیش تبدیل به بیمه سلامت شد، بنابراین دفترچه هاقبلا دفترچه خدمات درمانی بود و الان تبدیل به دفترچه بیمه سلامت شده است.

همه موراد مثل بیمارستان های دولتی، بیمارستان های دانشگاهی، در بعضی از مناطق و شهرها بیمارستان های خصوصی هم بعضا هستند که طرف قرارداد با بیمه سلامت هستند. پزشک، داروخانه، آزمایشگاه، فیزیوتراپی، رادیولوژی و کلا پاراکلینیک ها طرف قرارداد با بیمه سلامت هستند. ممکن است در بعضی از شهرها پزشک های فوق تخصص طرف قرارداد  نباشند که آن را هم نه تنها برای این بیمه شده ها که برای کارکنان دولت هم اگر مراجعه کنند با آن ها آزاد محاسبه می شود.

اما بیمه سلامت فقط در شهر تهران 800 داروخانه طرف قرارداد دارد. این خدماتی را که برای بیمه سلامت می باشد همان خدماتی است که بر بیمه کارکنان دولت یا بیمه ایرانیان هم حاکم است. بنابراین محدودیتی برای دریافت خدمات برای این بیمه شدگان نیست.
توسط (49,340 امتیاز)
سلام. دفترچه های درمانی صرفاجهت درمان قابل استفاده میباشد و شرایط بازنشستگی ویا از کار افتادگی ندارد