در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط
باسلام
اگر شخصی دارای بیمه سلامت ایرانیان باشد وبخواهد از بیمه تامین اجتماعی استفاده کند باید چه اقداماتی باید انجام شود
2 پاسخ
توسط (400 امتیاز)
با سلام.
دوست عزیز شما فقط میتونید از یکی از بیمه های سلامت و یا تامین اجتماعی استفاده کنید.. یعنی اگه دفترچه بیمه تامین اجتماعی داشته باشید دیگه نمیتونید بیمه سلامت داشته باشید.. اگر بدفترچه بیمه تامین اجتماعی دارید ومیخواید دفترچه بیمه سلامت که رایگان هست بگیرید باید دفترچه بیمه تامین اجتماعی تون رو با مراجعه به سازمان تامین اجتماعی محل سکونتتون ابطال کنید و یک نامه ابطال از اون مرکز دریافت کنید بعد مراجعه کنید به یکی از دفاتر پیشخوان و یا کافی نت و ثبت نام بیمه سلامت انجام بدید...