در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام و خسته نباشید

 بنده راکب موتور سیکلت پس از وقوع تصادف با یک خودرو و انتقال به بیمارستان و پزشکی قانونی چهار مورد به شرح زیر در نامه پزشکی قانونی بنده ذکر شد

۱. خراشیدگی (حارصه) ساعد راست
۲. تورم ساق راست
۳. تورم زانو به همراه خراشیدگی (حارصه) زانو راست
۴. کبودی مچ و پاشنه ی پای راست اثر اصابت جسم سخت مشهود است
و دوماه استراحت و مراجعه مجدد به پزشکی قانونی

اما در آخر مقصر حادثه بنده شناخته شدم حال میخواستم بدانم از بیمه موتورسیکلت خودم که تعهد راننده را دارا میباشد میتوانم دیه یا غرامتی بابت این حادثه دریافت کنم. گواهی نامه موتورسیکلت را نیز دارا میباشم.

با تشکر از شما
2 پاسخ
توسط (1,460 امتیاز)
با درود ، با توجه به اینکه حوادث سر نشین (راننده) فقط در صورت فوت یا نقص عضو دائم قابل پرداخت است،لدا با توجه به اظهارات جنابعالی شرایط شما قابل بهبود میباشد و جز بیمه حوادث راننده محسوب نمیگردد

یاد آور میگردد در مجموع به سرنشین ( راننده) دیه تعلق نمیگیرد.