در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
پروانه کسب آرایشگر مرد آنه درجه سه دارم و قبل بیمه گارگري بودم الان چه جور بیمه ای بشم مشاغل آزاد ....یا اگر میشد ادامه بیمه گارگري بدم اصلا میشه من که پروانه کسب دارم بیمه گارگري بشم آخه دو کار دارم کارگری همیشه نیست..مامور بازرس دید من دوتا کار دارم کارگری و آرایش گری بیمه قط شد و الان گفت باید روپروانه کسب باید بیمه بشی....راهنمای کنید
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
بیم هکارگری بدلیل داشتن جواز برای شما امکان پذیر نمیباشد

میتوانید بصورت خویش فرما یا اخذ کد کارگاهی و ارسال لیست بصورت کارفرمایی اقدام به بیمه نمودن خود نمایید