در بیمه نیروهای مسلح توسط
سلام.من این سوال از تأمین اجتمای ناجا کردم .ولی ارجاع به شماره کوثر دادند یک ده مرحله زنگ زدم ولی هر قسمت فقط زنگ می خورد .سؤالم در مورد کسور مبلغی بعنوان خانه و خانواده است .ایا من که تصادف و خودروم  با تمام سرمایه سوخت .و مهتر این که چهارماه است پایم از چند جا شکسته و تا کنون جوش نخورد چهار ماه افتادم .و برای بعضی مخارج خانواده حتی طلای موجود فروختند .ایا از این    جدول    بیمه تهدی نسبت به ما که همه زندگی سوخت دارد که ماهانه کسر می شود.از حقوق ما بازنشستگان  .تشکر از وقتی که برای ما هدر می دهی.
2 پاسخ
توسط (329,730 امتیاز)
سلام

برای مشاهده تعهدات بیمه خانه و خانواده می تونید به لینک زیر مراجعه نمایید:
http://www.bimesaba.ir/1-2